Αξίζει να πας... Βούλισμα (Οίστρος-Καλό χωριό, Κρήτη) - Οδηγίες και φώτο

To Down Time - Αξίζει να πας έχει πια το δικό του σπίτι στoν ιστότοπο Down Time Traveler by Angeliki SaitakiΠατήστε Eδώ > angelikisaitaki.com για να τον επισκεφτείτε και να βρείτε αυτό κι ακόμα περισσότερα ταξίδια! 

Άλλη μία πολύ καλή πρόταση για αυτούς που θέλουν εύκολες διαδρομές και κοντινές αποστάσεις για τα μπάνια τους. Ειδικά για αυτούς που κατοικούν ή έχουν σκοπό να κάνουν τις διακοπές τους στο νομό Ηρακλείου ή Λασιθίου. Η παραλία Βούλισμα βρίσκεται κοντά στον οικισμό Οίστρο, νότια του Αγίου Νικολάου.Τα νερά είναι πάρα πολύ καθαρά και η πλαζ είναι οργανωμένη τουριστικά. 

Πως θα πάτε εκεί;;;
Ακολουθώντας το βόρειο εθνικό άξονα προς Άγιο Νικόλαο, στη διασταύρωση του Αγίου Νικολάου, στρίβουμε δεξιά προς Ιεράπετρα και σε περίπου 10χλμ θα βρείτε το παραθαλάσσιο χωριό Οίστρο και την εκπληκτική παραλία Βούλισμα. Περισσότερη βοήθεια στο χάρτη που ακολουθεί.



Χάρτης Google maps


Φωτογραφίες









Βούλισμα από... άλλη οπτική γωνία. Οι φωτογραφίες από εδώ και κάτω έχουν τραβηχθεί από κόλπους που βρίσκονται ακριβώς αριστερά από την παραλία Βούλισμα. Εξίσου ενδιαφέρουσες παραλίες για τα μπάνια σας!!! :)



άρθρο και φωτογραφίες downtime
Πατήστε like στη σελίδα του Down Time στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...