Αξίζει να πας... Κουτσουνάρι - Ιεράπετρα - Κρήτη

25/07/2016



Πριν 5 χρόνια, στις 25/07/2011, μία από τις αγαπημένες μας παραλίες ανέβηκε στο Down Time. 5 χρόνια αργότερα, φτάνει για άλλη μία φορά στο blog μας, για να μας θυμίσει σε ποια μέρη αξίζει να πας!!! Τα χρώματα άλλαξαν, αλλά η ομορφιά της παρέμεινε! Έτσι μας πληροφορεί η μικρή μας φίλη και η Ε., που πατάει σίγουρα like στην επιλογή μας! Ένα baby like λοιπόν για το Κουτσουνάρι και... φύγαμε!!!

Το Κουτσουνάρι βρίσκεται σε απόσταση περίπου 50 χλμ. νοτιοανατολικά του Αγίου Νικολάου, μερικά χιλιόμετρα μετά την Ιεράπετρα της Κρήτης. 
Διαθέτει πολύ ωραίες παραλίες με εγγύηση τα πολύ καθαρά νερά του Λιβυκού πελάγους. Πολύ καλή επιλογή αν θέλετε να κανονίσετε να πάτε κάπου ένα 2ήμερο - 3ήμερο... την τελευταία στιγμή και όχι μόνο βέβαια :-) . Στην περιοχή λειτουργεί και οργανωμένο κάμπινγκ. Το Κουτσουνάρι διαθέτει και μεγάλη αμμώδη παραλία , εμείς όμως προτιμήσαμε να επισκεφτούμε ένα κόλπο αυτή τη φορά!!! :)))))

Δείτε εδώ που βρίσκεται και πως θα πάτε 




 

 

 

άρθρο και φωτογραφίες Down Time 
Πατήστε like στη σελίδα του Down Time στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

2 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας...