Ψηφοφορία: Τι ΔΕΝ θα συγχωρούσατε σε μία σχέση;;; (Αποτελέσματα)

Τελείωσε και αυτή η ψηφοφορία που διεξήχθη μεταξύ μας :) και έχει ενδιαφέρον να μάθουμε τι απαντήσατε σε αυτήν την ερώτηση. Αλήθεια, εσείς που δε ψηφίσατε , τώρα τι θα απαντούσατε;;;

Για να δούμε λοιπόν...
Το 86% όσων απάντησαν, δήλωσαν ότι δε θα μπορούσαν να ανεχθούν κανενός τύπου βία (σωματική, ψυχολογική, λεκτική) μες τις σχέσεις τους. Το ποσοστό είναι πολύ μεγάλο όπως ήταν αναμενομένο, φανερώνοντας ταυτόχρονα την ανάγκη των νέων ανθρώπων για ουσιαστικές , καλές και ήρεμες σχέσεις με το σύντροφό τους.

Εξίσου μεγάλο είναι και το ποσοστό αυτών που δε συγχωρούν την απιστία, αγγίζοντας το 77% . Όπως δείχνει η έρευνά μας, πάρα πολλοί είναι αυτοί που δεν αποδέχονται την πιθανότητα "μοιράσματος" του συντρόφου τους. Οι επιστημονικές έρευνες περί πολυγαμικότητας του ανθρώπινου είδους δε μας αφορούν... "τα ρουχα σου και στη μαμά σου!!!" :))))))

Κατεβαίνοντας στη λίστα σιγά - σιγά , βλέπουμε ότι το 45% θεωρεί απαραίτητη την ειλικρίνεια στη σχέση. Μυστικά και ψέμματα, μπορεί να αποδειχτούν ολέθρια λάθη.
Επίσης, η αδικία (22%) και η ζήλεια (13%) είναι κάτι που δε συγχωρείται εύκολα , σύμφωνα με τους φίλους που συμμετείχαν στην έρευνά μας. Τέλος το 9 % απάντησε ότι δε θα μπορούσε να αντέξει την αφόρητη ρουτίνα και να τον-την θεωρούν δεδομένο-η στη σχέση του.

Όσοι συμμετείχαν στην ψηφοφορία, μπορούσαν να επιλέξουν και περισσότερα από 1 "λάθη" που θα τους ενοχλούσαν ιδιαίτερα και δε θα τα συγχωρούσαν στο έτερον τους ήμισυ. Επίσης, οι απαντήσεις ήταν συγκεκριμένες , χωρίς να μπορούν να προσθέσουν δικές τους.

Εσείς ... συμφωνείτε;;; 

Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Πράγματα που μπορούν να μας χαλαρώσουν, να μας ταξιδέψουν... Είμαι δραστήριο άτομο λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια, τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελισσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με φίλους, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, να πηγαίνω ταξίδια, τα αεροπλάνα... Πολλά απλά πράγματα μου αρέσουν! Αν θέλετε να μοιραστείτε και εσείς κάτι με την παρέα μας, μην διαστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ότι καλό έχουμε... Ελάτε και εσείς μαζί μας!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...