Δωρεάν κούρεμα στις παραλίες!!!

Σβάρνα τις παραλίες σκοπεύει να πάρει κομμωτής από την Καλλιθέα


Ψαλίδι, τσατσάρα, μαγιό και παραλία …Κόντρα στα οικονομικά προβλήματα της χώρας μας, κομμωτής από την Καλλιθέα προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες στο υπαίθριο κομμωτήριο που έστησε με το επιτελείο του χθες το πρωί, στην παραλία του Παλαιού Φαλήρου.
Ο Γιώργος Σαμαράς, όπως δημοσιεύει ο «Αδέσμευτος Τύπος» δεν θα αρκεστεί στη συγκεκριμένη παραλία αλλά έχει σκοπό να επισκεφτεί και άλλες παραλίες της Αττικής και πιθανότατα των νησιών, προκειμένου να προσφέρει τις υπηρεσίες του.
Λουόμενοι έσπευσαν να επωφεληθούν της ευκαιρίας και ταυτόχρονα να θαυμάσουν και τις κομμώτριες με τα μπικίνι, ενώ ρυθμική μουσική έδινε παλμό. Η ανάγκη είναι μεγάλη γι’ αυτό και το εγχείρημα προχωρά. Αρκεί να ειπωθεί ότι «ο κόσμος έρχεται στο μαγαζί με τα κέρματα στο χέρι για να κουρευτεί» εξηγεί ο κομμωτής που πιστεύει στην αλληλεγγύη.
«Λόγω της οικονομικής κρίσης κουρεύουμε δωρεάν στην παραλία όλο τον κόσμο» δηλώνει ο κομμωτής Γιώργος Σαμαράς. Ενδεικτικό είναι ότι πέρυσι, την πρώτη ημέρα κουρέματος στην παραλία πέρασαν από το ψαλίδι του 150 με 200 άτομα.
Και βέβαια αναγνωρίζοντας τη δυσχερή οικονομική κατάσταση πολλών Ελλήνων, έχει ρίξει τις τιμές στο κομμωτήριο του αφού κουρεύει κάθε Πέμπτη με 5 ευρώ άνδρες και παιδιά και κάθε Δευτέρα και Τετάρτη χτενίζει με 5 ευρώ.
πηγή: news-gr.gr
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...