To καλό νέο της ημέρας: Νίκησε τον καρκίνο και ήρθε Ελλάδα


<%= CmtFramework.Web.Portal.CurrentArticle.Title %>
Στα 16 της μόλις χρόνια πάλεψε με τον καρκίνο και τον νίκησε. Δυο χρόνια πριν «χτυπήθηκε» από την επάρατο νόσο και μάλιστα με την σκληρή μορφή του καρκίνου των οστών. Ο λόγος για την Morin Mars, από τη Βιρτζίνια των ΗΠΑ. 


Όνειρο της εκτός από το να κερδίσει πίσω τη ζωή της ήταν και ένα ταξίδι στη Σαντορίνη. Σήμερα αυτό το όνειρο γίνεται πραγματικότητα χάρη στην οργάνωση «Κάνε μια ευχή». Η Morin είναι πλέον υγιής και σήμερα απολαμβάνει τη θέα από το αγαπημένο της νησί. Έφτασε στη Σαντορίνη σήμερα το μεσημέρι και την Κυριακή θα παρατεθεί προς τιμήν της δεξίωση στο Δήμο Θήρας. Μάλιστα το νησί που τόσο αγαπά θα την ανακηρύξει επίτιμη δημότη Θήρας. 
Την άνοιξη, όταν έμαθε ότι η ευχή της θα πραγματοποιηθεί, η 16χρονη, μιλώντας στη «Φωνή της Αμερικής» εξήγησε ότι η επιθυμία της να επισκεφθεί την Ελλάδα γεννήθηκε βλέποντας την ταινία «Mamma mia». Η Morin θα ζήσει ξεχωριστές στιγμές στη Σαντορίνη, όπου θα φιλοξενηθεί για τέσσερις μέρες μαζί με τους γονείς της.Στα 16 της μόλις χρόνια πάλεψε με τον καρκίνο και τον νίκησε. Δυο χρόνια πριν «χτυπήθηκε» από την επάρατο νόσο και μάλιστα με την σκληρή μορφή του καρκίνου των οστών. Ο λόγος για την Morin Mars, από τη Βιρτζίνια των ΗΠΑ.



Όνειρο της εκτός από το να κερδίσει πίσω τη ζωή της ήταν και ένα ταξίδι στη Σαντορίνη. 
Σήμερα αυτό το όνειρο γίνεται πραγματικότητα χάρη στην οργάνωση «Κάνε μια ευχή». Η Morin είναι πλέον υγιής και σήμερα απολαμβάνει τη θέα από το αγαπημένο της νησί. Έφτασε στη Σαντορίνη σήμερα το μεσημέρι και την Κυριακή θα παρατεθεί προς τιμήν της δεξίωση στο Δήμο Θήρας. Μάλιστα το
νησί που τόσο αγαπά θα την ανακηρύξει επίτιμη δημότη Θήρας. Την άνοιξη, όταν έμαθε ότι η ευχή της θα πραγματοποιηθεί, η 16χρονη, μιλώντας στη «Φωνή της Αμερικής» εξήγησε ότι η επιθυμία της να επισκεφθεί την Ελλάδα γεννήθηκε βλέποντας την ταινία «Mamma mia». Η Morin θα ζήσει ξεχωριστές στιγμές στη Σαντορίνη, όπου θα φιλοξενηθεί για τέσσερις μέρες μαζί με τους γονείς της.
πηγή: metrogreece.gr
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...