"Μπορείς να σώσεις την Ελλάδα;;;" ρωτά το γερμανικό περιοδικό Spiegel


«Μπορείς να σώσεις την Ελλάδα;» αναρωτιέται το γερμανικό Spiegel! Η ηλεκτρονική έκδοση του γερμανικού περιοδικού Spiegel...


Προκλητικό «παιχνίδι» των Γερμανών σε βάρος της Ελλάδας
«προκαλεί» τους επισκέπτες της ιστοσελίδας του να... παίξει με την τύχη της ελληνικής οικονομικής κρίσης. Με ένα κουίζ πολλαπλών απαντήσεων θέτει 8 ερωτήματα στους επισκέτες της ιστοσελίδας για την ελληνική κρίση, το χρέος, την κατάρρευση, το πακέτο-βοήθεια από Ε.Ε., ΕΚΤ και ΔΝΤ, ενώ στο τέλος του «παιχνιδιού» δίνει και τους αντίστοιχους πόντους ανάλογα με τις απαντήσεις που δίνει κανείς...
Οι προκλήσεις των Γερμανών εταίρων μας, και των γερμανικών ΜΜΕ, σε όλα τα επίπεδα, έχουν δημιουργήσει την αίσθηση στους γερμανούς πολίτες ότι εκείνοι είναι που θα κληθούν να «πληρώσουν» τους «τεμπέληδες» Έλληνες.
Αξίζει όμως να σημειωθεί ότι οι δανειστές είναι εκείνοι που κερδίζουν από τους υψηλούς τόκους των δανείων προς την Ελλάδα. Τελευταίο παράδειγμα, η ομολογία της Αυστριακής υπουργού Οικονομικών στην Αυστριακή βουλή, απαντώντας στις κατηγορίες της αντιπολίτευσης για λεφτά των αυστριακών που πάνε «χαμένα», εκείνη απάντησε ότι η Αυστρία έχει κερδίσει μέσα σε ένα χρόνο 19 εκατομμύρια ευρώ από τους τόκους!

πηγή: epikaira.gr
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...