το Down Time πάει... youtube!!! :-)

Το Down Time βρίσκεται παντού... αν σας αρέσουμε και θέλετε να ενημερώνεστε από εμάς, βρείτε μας στο FACEBOOK στη σελίδα http://www.facebook.com/pages/Down-Time/194534467258068 
και κάντε LIKEEEEEEEE
στο Twitter είμαστε εδώ
http://twitter.com/#!/DOWNTIMEforyou πουλάκια μου... είμαστε και στο sync.com 
και τέλος και στο youtube στο κανάλι http://www.youtube.com/user/DownTimeForYou?feature=mhee (εκεί θα δείτε και τα διαφημιστικά μας spot)
Ευχαριστούμε πολύ για τις ως τώρα επισκέψεις σας, εμείς συνεχίζουμε και εσείς...να θυμάστε... ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ!!!

Δείτε τα  άλλα 2 video εδώ... 


Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Πράγματα που μπορούν να μας χαλαρώσουν, να μας ταξιδέψουν... Είμαι δραστήριο άτομο λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια, τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελισσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με φίλους, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, να πηγαίνω ταξίδια, τα αεροπλάνα... Πολλά απλά πράγματα μου αρέσουν! Αν θέλετε να μοιραστείτε και εσείς κάτι με την παρέα μας, μην διαστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ότι καλό έχουμε... Ελάτε και εσείς μαζί μας!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...