το Down Time πάει... youtube!!! :-)

Το Down Time βρίσκεται παντού... αν σας αρέσουμε και θέλετε να ενημερώνεστε από εμάς, βρείτε μας στο FACEBOOK στη σελίδα http://www.facebook.com/pages/Down-Time/194534467258068 
και κάντε LIKEEEEEEEE
στο Twitter είμαστε εδώ
http://twitter.com/#!/DOWNTIMEforyou πουλάκια μου... είμαστε και στο sync.com 
και τέλος και στο youtube στο κανάλι http://www.youtube.com/user/DownTimeForYou?feature=mhee (εκεί θα δείτε και τα διαφημιστικά μας spot)
Ευχαριστούμε πολύ για τις ως τώρα επισκέψεις σας, εμείς συνεχίζουμε και εσείς...να θυμάστε... ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ!!!

Δείτε τα  άλλα 2 video εδώ... 


Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...