Ε όχι...χωρίζει η Καμίλα;;;

Χωρίζει και η Καμίλα με τον πρίγκιπά της , μετά από 5 ολόκληρα χρόνια γάμου!!! Καλά , αυτοί δε "τα είχαν" ...15.000 χρόνια πριν να παντρευτούν, ακόμα και κατά τη διάρκεια του 1ου του γάμου με την (κατά πολύ ομορφότερη) Diana;;;; Τι έγινε βρε παιδιά ;;; Δεν είχαν λέτε αρκετό χρόνο να γνωρίσουν ο ένας τον άλλο; Ασυμφωνία χαρακτήρων;;; Σύμφωνα με αγγλικό περιοδικό, η αλήθεια βρίσκεται αλλού... Η Καμίλα δε μπόρεσε να αντέξει τις υποχρεώσεις που προέκυψαν λόγω της θέσης ως σύζυγος του Καρόλου!!! Επίσης , ο Κάρολος ήταν ανένδοτος και ... αδιάλλακτος όσο αφορά την επιθυμία της να ζήσει στην εξοχή!!! 
Τελικά , οι κοινοί θνητοί που δε χωρίζουν, οκ-οκ δεν είναι και πολλοί πια, μάλλον δεν έχουν ... πολλές υποχρεώσεις, γι'αυτό μένουν μαζί!!! :-P 
άρθρο:downtime
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Πράγματα που μπορούν να μας χαλαρώσουν, να μας ταξιδέψουν... Είμαι δραστήριο άτομο λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια, τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελισσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με φίλους, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, να πηγαίνω ταξίδια, τα αεροπλάνα... Πολλά απλά πράγματα μου αρέσουν! Αν θέλετε να μοιραστείτε και εσείς κάτι με την παρέα μας, μην διαστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ότι καλό έχουμε... Ελάτε και εσείς μαζί μας!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...