Ειδήσεις σε... τίτλους: Το FACEBOΟΚ διαψεύδει τη Symantec για τη διαρροή

Εκπρόσωποι του Facebook με επίσημη ανακοίνωση διέψευσαν την πληροφορία που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο από ερευνητές της Symantec, για συνεχή διάρρευση προσωπικών στοιχείων χρηστών σε διαφημιστικές εταιρείες και τρίτους.
...
Σύμφωνα με την Symantec, η διαρροή εντοπίζεται σε μία ελαττωματική διεπαφή προγραμματισμού εφαρμογών που χρησιμοποιήθηκε από τους προγραμματιστές του Facebook.Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να εκτεθούν προσωπικά στοιχεία μέσω των διαφόρων εφαρμογών, στις οποίες οι ίδιοι οι χρήστες επιτρέπουν την πρόσβαση στα προφίλ τους, όταν τους ζητείται προτού προχωρήσουν στην εγκατάσταση.Η συγκατάθεση των χρηστών θα έδινε αυτόματα στην εφαρμογή τη δυνατότητα για πρόσβαση στις πληροφορίες.
...
Παρόλο που το FACEBOOK απέρριψε τους ισχυρισμούς της Symantec και την κατηγόρησε για ανακρίβεια στους ισχυρισμούς της, ωστόσο την ευχαρίστησε που κίνησε το θέμα και συνεργάστηκαν για να επιλύσουν το πρόβλημα.

πηγή: cretalive.gr
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...