Διαγωνισμός Κρητικής Μαντινάδας με θέμα την ... Κουζουλάδα!!! ;-)


ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Στον διαγωνισμό μπορεί να συμμετάσχει οποιοσδήποτε χωρίς περιορισμό ενώ οι εργασίες που θα κατατεθούν δεν επιστρέφονται.
ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ:
Οι μαντινάδες και οι ρίμες θα πρέπει να είναι πρωτότυπες, αδημοσίευτες και θα πρέπει να περιέχουν  κάποια  από τις  παρακάτω λέξεις: «τρέλα », «τροζός», «κουζουλός», «μπουνταλέ» ….συγγενικές ή και σύνθετες  λέξεις  αυτών.
 Η μαντινάδα είναι: Δεκαπεντασύλλαβη, ομοιοκατάληκτη, κρητικόλαλη, με αυτοτελές νόημα ενώ ρίμα είναι πολλές μαντινάδες μαζί στο ίδιο θέμα.
Κάθε δημιουργός μπορεί να συμμετάσχει με 1 έως 2 μαντινάδες στο διαγωνισμό μαντινάδας ή και με 1 ρίμα (έως και  20 στίχων), για  το διαγωνισμό της ρίμας. Ο ένας διαγωνισμός είναι ανεξάρτητος από τον άλλο. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής ορίζεται η Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ:
 Οι μαντινάδες θα γίνονται δέκτες με τα πλήρη στοιχεία του συμμετέχοντα(Ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο και e-mail αν υπάρχει) .Οι μαντινάδες θα αποστέλλονται ανώνυμα  στην Κριτική Επιτροπή για το αδιάβλητο του Διαγωνισμού.
ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΣ: στην διεύθυνση: Δημοκρατίας 24 ,Ρέθυμνο, Τ.Κ 74100
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ: στο e-mail: info@cepsyre.gr του Κ.Ψ.Υ. Ρεθύμνου
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ στο 28310 20799( υπεύθυνη ΔΡΑΝΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑ)

Για περισσότερες πληροφορίες:
πατήστε εδώ
πηγή:erotokritos.gr
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...