Ειδήσεις σε... τίτλους: «Best Workplaces Europe 2011» με 5 ελληνικές εταιρείες στις 100 καλύτερες!!!


Ανάμεσα στις 100 εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον που θα βραβευτούν σήμερα στο Παρίσι είναι και 5 ελληνικές εταιρείες. Πρόκειται για τις:
Amgen Pharmaceauticals, 3M, Tasty Foods, Accenture και Medtronic.
Η έρευνα Best Workplaces γίνεται ετησίως σε 18 χώρες στην Ευρώπη. Φέτος στην έρευνα «Best Workplaces» για την αξιολόγηση του εργασιακού τους περιβάλλοντος συμμετείχαν και διαγωνίστηκαν 1.380 εταιρείες (πολυεθνικές, μεγάλες,μικρομεσαίες) από όλη την Ευρώπη και συμμετείχαν 1,5 εκατομμυρίο εργαζόμενοι. Αυτό που αξίζει να τονιστεί είναι πως οι εταιρείες που διακρίνονται σε αυτή την έρευνα , αυξάνουν συνεχώς το προσωπικό τους. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια των τελευταίων 12 μηνών, οι εταιρείες αυτές άνοιξαν νέες θέσεις εργασίας και προσέλαβαν 14.000 εργαζόμενους΄

άρθρο: downtime
πηγή:tovima.gr
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...