Πως να τον χωρίσεις με 5 απλές κινήσεις!!!

Και ναι κυρίες μου, σύντομα και περιεκτικά θα σας πούμε 5 τρόπους για να χαλάσετε τη σχέση σας!!!
Αν ο στόχος σας είναι να τον κάνετε να σας εγκαταλήψει, προτείνουμε να τους ακολουθήσετε πιστά...
Αν όμως όχι , το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι... "να μας γράψετε στα παλιά σας τα παπούτσια"!!!


Τι (δεν) πρέπει να κάνω:

1. Δώσε και άλλα , δώσε και άλλα, δώσε και άλλα...
Φυσικά και το αγαπημένο σας αγόρι θέλει να το φροντίζεται και ψυχικά και ...σωματικά, αλλά με μέτρο κυρίες μου!!! Καλή η προσφορά, αλλά μην "αγιάσετε" κιόλας!!! Όταν ξεπεράσετε τα όρια θα αρχίσουν να έχουν τύψεις , να νιώθουν υποχρεωμένοι και να ασφυκτιούν!!!

2. Επικοινωνείται συνέχεια μαζί του...
Ντριν (το ξυπνητήρι) ... "Καλημέρα αγαπούλη" , "Μόλις έφυγα από το σπίτι ζουζουνάκι" , "Εσύ που πας;;;;;;;;;;;;;;;;" , " τι θα κάνεις μετά;" , "πάω στη μαμά μου να πάρω κεφτέδες με πατάτες και μετά θα πάω να πληρώσω το κινητό και μετά θα σε ξαναπάρω να τα ξαναπούμε" και άλλα πολλά τέτοια , μέσω κινητών , facebook, twitter κλπ, οι έρευνες δείχνουν ότι φέρνουν σταδιακά την πλήξη στη σχέση!!! Αν λοιπόν θέλετε να τον "χάσετε" φροντίστε να του υπενθυμίζετε κάθε λεπτό όλες τις λεπτομέρειες της τόοοοοσο συναρπαστικής καθημερινότητας!!! Αν πάλι όχι, λίγο μυστήριο δε βλάπτει... οι άντρες το θέλουν. 


3. Και που λες Ευτυχία, μου είπε ότι δε θα μπορέσει να πάμε πάλι στη μαμά μου!!! Ουάάάάάάάά :(
Επίσης εξίσου καλή μέθοδος , για να χωρίσεις, κατά τον  δρα Γκάντερ, είναι να εκμυστηρεύεσαι στις φίλες σου όόόόόλα σου τα παράπονα. Η φιλέναδα σας στο τέλος θα πάψει να συμπαθεί τον αγαπημένο σας και θα αρχίσει να "σαμποτάρει" τη σχέση σας, για το "καλό" σας, αφού από την αγάπη της για σας, δε θα μπορεί να δει τα πράγματα αντικειμενικά"και θα τον "μισεί' για όσα σας έχει κάνει. Πάψτε συνεπώς να γκρινιάζετε διαρκώς για τον καλό σας ή/και φροντίστε να μιλάτε και για τα καλά που σας προσφέρει. ΕΕΕΕΕ δε μπορεί , θα έχει και κάποια καλά!!! Με αυτόν τον τρόπο θα κάνετε καλό και στον εαυτό σας ,  εαν του θυμίζετε καμία φορά ότι ο σύντροφος σας δεν ειναι και... ΤΕΡΑΣ!!!

4. Χαμηλή αυτοεκτίμηση!!! Εδώ είμαστε...
"Άμα θες γούτσου γούτσου κλείσε τα φώτα!!!" , "Μη κοιτάς εκεί , έχω κυτταρίτιδα" ... μήπως τα έχετε πει και σεις... Συγχαρητήρια, είστε σε πολύ καλό δρόμο για να διαλύσετε τη σεξουαλική σας ζωή , σύμφωνα με τον δρ Κερνερ.
«Όταν ένας άνθρωπος έχει χαμηλή αυτοεκτίμηση και δεν αισθάνεται σέξι, δεν ενδιαφέρεται να κάνει σεξ ή δεν το απολαμβάνει», εξηγεί. «Και αυτό είναι πάρα πολύ ενοχλητικό για τους άντρες». Σταματήστε να λέτε στο ταίρι σας πόσο άσχημη, παχιά, κοντή, μπλα μπλα είστε, γιατί στο τέλος θα το πιστέψει και ... ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ κορίτσια , στόχος επετεύχθη!!!

5.  Ελπίζω σε όλα αυτά που θα γίνουν για μένα....
"Αχ, ο γλυκούλης μου ελπίζω να κάνει αυτό για μένα!!!". Πόσες φορές το έχετε σκεφτεί;;; Και δεν το έκανε τελικά;;; Και μετά τι;;; Απογοήτευση!!! Γκρίνια!!!
Θα μου πείτε τώρα .. "Και τι δηλαδή, να μην ελπίζω και μην περιμένω τίποτα από τον άλλο για να μην απογοητευτώ;;;"
«Καλό είναι να ελπίζουμε, αρκεί οι ελπίδες μας να είναι ρεαλιστικές, ώστε να υπάρχει στ’ αλήθεια ενδεχόμενο να πραγματοποιηθούν» (δρ Γκάρνερ)
Επικεντρωθείτε σε όσα στ’ αλήθεια κάνει και σας ευχαριστούν και αν αυτά που δε κάνει (πάλι δε θυμήθηκε τα γενέθλιά μου, ένα ταξίδι το σαββατοκύριακο ζήτησα η καημενούλα!!! ) είναι τόσο σημαντικά για σας, φροντίστε να του τα θυμήσετε ή να του τα ζητήσετε!!! 

άρθρο: downtime
πηγή: tanea.gr, ένθετο υγεία

Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...