Πως να "ελαφρύνετε" το mail σας

Τι χάος είναι πάλι αυτό ;;; Πώς βρέθηκαν όλα αυτά τα μηνύματα στο mail μου;;;
Είτε χρησιμοποιείται gmail , yahoo , hotmail, ή ακόμα και την απόστολή μηνυμάτων του facebook, το σίγουρο είναι ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να πετάξετε τα "σκουπίδια"

Τι μπορείται να κάνετε λοιπόν για να ελευθερώσετε χώρο στο mail σας...
1. Διαγραφή!!!! Delete!!! Ε ναι, όπως και να το κάνουμε είναι ο καλύτερος τρόπος για να πετάξεις τα περιττά πια μηνύματα. Δεν είναι ανάγκη να κρατάς κάθε μήνυμα που σου στέλνουν οι φίλοι σου!!! Ειδικά αν αυτό είναι από την ... "εποχή του Νώε".

2. Φρόντισε να διαγράψεις μηνύματα με συνημμένα φωτογραφίες, παρουσιάσεις, pdf κλπ. Καταλαμβάνουν πολύ χώρο και άλλωστε πόσες φορές πρέπει πια να διαβάσεις τα ανέκδοτα για τις ξανθιές που σου έστειλε ο κολλητός σου!!! Στην τελική, αποθηκευσέ τα σε ένα αποθηκευτικό μέσο και σβήσε το mail μετά!!!

3. Αν πάλι , δε θέλεις να προσβάλεις τον κολλητό σου και σε μία στιγμή ανασφάλειάς του θέλεις να του αποδείξεις πόσο τον αγαπάς επιδεικνύοντάς του ΟΟΟΟΟΟλα τα mail του που έχεις κρατήσει , απλά οργάνωσε τα ... Φτιάξε φακέλους και στείλε το κάθε mail .. εκεί που πρέπει!!! Έτσι , θα μπορέσεις επιτέλους να φτιάξεις και ένα φάκελο "ΞΑΝΘΙΕΣ" και να βάλεις όλα τα αγαπημένα σου ανέκδοτα μέσα... :-) Είπαμε όμως, μηνύματα με συνημμένα καλύτερα να τα διαγράφουμε!!!

4. Βέβαια, πολλά Mail που φτάνουν στα εισερχόμενά σου δεν είναι φίλων, συγγενών ή συναδέλφων σου... αν και εσύ έχεις ένα Inbox γεμάτο από άχρηστες διαφημίσεις που φτάνουν στο mail σου , ενεργοποίησε τα φίλτρα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας ( junk mail) . Σε αυτήν τη λίστα μπορείς να βάλεις και όσων αποστολέων τα mail δε θέλεις να φτάνουν στα εισερχόμενά σου!!!

5. Τέλος , μπορείτε να κάνετε τις απαραίτητες ρυθμίσεις στο facebook ή σε οποιοδήποτε άλλο κοινωνικό δίκτυο είστε μέλος, ώστε να μην αποστέλει ειδοποιήσεις στο mail σας!!!

Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...