FREE upload και download στο Rapidshare

To Rapidshare καταργεί τα όρια και τους περιορισμούς.

Η γνωστή ιστοσελίδα διαμοιρασμού αρχείων, το γνωστό σε όλους Rapidshare, ανακοίνωσε ότι πλέον καταργεί όλους τους περιορισμούς που επέβαλλε μέχρι σήμερα στους συνδρομητές του. Εκτός όμως από όσους πληρώνουν συνδρομή το Rapidshare καταργεί και περιορισμούς και για τους μη εγγεγραμμένους χρήστες. Εφεξής, δεν θα έχουν κανένα όριο σε upload και download, ούτε και στο μέγεθος των αρχείων που ανεβάζει κάποιος.


Παρά τις αλλαγές όμως το Rapidshare δεν επαναφέρει το σύστημα χρηματικής επιβράβευσης των μελών, που ίσχυε μέχρι και πριν από κάποιους μήνες και το οποίο ήταν ιδιαίτερα δημοφιλές στους συνδρομητές του.
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες θα έχουν περιορισμό στο χρόνο που θα είναι τα αρχεία διαθέσιμα γιʼ αυτούς. Μετά από 30 μέρες θα υπάρχουν απλά, κάποια δευτερόλεπτα αναμονής. Επιπλέον επισημάνεται, ότι οι servers της εταιρείας, αναβαθμίζονται ώστε να υποστηρίζουν ταχύτητες έως 500Mbps.

αποσπάσπα: akous.gr
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...