Ποιος θα πάρει τα λεφτά;;; Κέρδισε το Λόττο και την επόμενη πέθανε

Ο Alexander Frank Szando αγόρασε το τυχερό λαχείο στις 13 Φεβρουαρίου του προηγούμενου έτους , αλλά την επόμενη μέρα πέθανε. Ο "άτυχος τυχερός" προκάλεσε διένεξη ανάμεσα στα παιδιά του για το ποιος πρέπει να λάβει τα κέρδη.

Κατά τη στιγμή του θανάτου του το νικηφόρο λαχείο βρισκόταν στο διαμέρισμά του, κάτω από το σπίτι της κόρης του.
Το νικητήριο κουπόνι έγινε το αντικείμενο μιας μάχης στο  Ανώτατο Δικαστήριο του Townsville νωρίτερα αυτό το μήνα , καθώς τα τέσσερα παιδιά του διαφώνησαν για το ποιος ήταν ο νόμιμος ιδιοκτήτης.
Το δικαστήριο έχει πλέον κρίνει ότι τα κέρδη θα πρέπει να μοιραστούν στα παιδιά, αντί να πάνε αποκλειστικά στην κόρη του, στην οποία ανήκει το σπίτι και διαμέρισμα, όπου βρέθηκε το εισητήριο.
Αυτό που ψάχνουν τώρα είναι αν ο πατέρας αγόρασε το εισητήριο για τον εαυτό του και μόνο , ή αν το αγόρασε για να το μοιραστεί με έναν από τους γιους του...
(Αγαπημένη οικογένεια)
πηγή: Herald Sun
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...